Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام علی ارجمند گفت: مشکل نخست تولیدکنندگان این است که مرغ لاین در ایران در انحصار دو شرکت انگلیسی است و این انحصار و وابستگی، مخالف استقلال، خودکفایی، امنیت غذایی، اقتصاد مقاومتی و حتی پدافند غیر عامل خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک ایران درباره مشکلات بازار مرغ در روزهای کرونایی در گفتگو با خبرنگار تیتریک، گفت:  پروتئین ها به عنوان بزرگ ترین درشت مولکول های موجود در بدن، از جمله مهمترین اجزای بدن انسان هستند که نقش های بسیار حیاتی و مهمی در بدن دارند، پروتئین های مورد نیاز انسان عمدتا از مصرف گوشت هایی مثل گوشت قرمز و مرغ و نیز تخم مرغ تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام علی ارجمند افزود: امروزه در کشورهای مختلف، گوشت مرغ و تخم مرغ به عنوان ارزانترین منبع برای تامین این نیاز محسوب می شوند، در کشور ما به دلیل گرانی گوشت قرمز، میانگین مصرف مرغ حدود ۲۹ کیلوگرم است که کمی از میانگین جهانی بیشتر است، البته تولید کنندگان کشور همواره با دو مشکل سرو کار داشته اند و در ایام کرونایی مشکلات جدیدی نیز به آن افزوده شده است.   وی اظهار داشت: مشکل نخست تولیدکنندگان این است که مرغ لاین در ایران در انحصار دو شرکت انگلیسی "راس" و "آربر اکرز" با علامت اختصاری AA است و این انحصار و وابستگی، مخالف استقلال، خودکفایی، امنیت غذایی، اقتصاد مقاومتی و حتی پدافند غیر عامل خواهد بود، البته تنها شرکت ایرانی تولید کننده مرغ لاین شرکت آرین است که امید داریم با حمایت های دولت و تلاش محققان این شرکت انحصار از دست شرکت های انگیسی خارج شود.    حجت الاسلام ارجمند مشکل دوم تولیدکنندگان را نهاده های مربوط به دام و طیور دانست و افزود: عمده جیره غذایی مرغ ها و جوجه ها ذرت و کنجاله سویا است، جیره غذایی مرغ از ۶۵ درصد ذرت و ۳۵ درصد کنجاله سویا تشکیل می شود و عمده این دو محصول توسط سلطان واردات ایران یعنی آقای م وارد می شود و متاسفانه محصولات وارداتی ایشان محصولات تراریخته است و تنها بخش ناچیزی که از طریق دریای خزر و کشوری مثل اوکراین و با کشتی های کوچک ۳۰۰۰ تنی وارد می شود و بخشی نیز در کشور تولید می شود از انحصار ایشان خارج است.    وی اظهار داشت: به هر حال همه می دانند که قیمت نهاده های دامی توسط سلطان واردات تعیین می شود در نتیجه می توان گفت، صنعت طیور کشور، هم در مرغ لاین و هم غذای دام و طیور گروگان سلطان واردات و کشورهای بیگانه است، جالب است بدانید در سال آخر دولت آقای احمدی نژاد دلار دو برابر شد اما قیمت نهاده های دامی بالا نرفت و چه بسیار اتفاق افتاده  که قیمت نهاده های دامی در جهان ثابت بوده و چه بسا پایین آمده اما در ایران قیمت آن بالا رفته است!   حجت الاسلام ارجمند تصریح کرد: حال با توجه به این که این نهاده ها با حمایت های مستقیم دولت و با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد می شود، سوال این است که علاوه بر سود ثابت حاشیه سود این محصولات وارداتی در نوسانات بازار به جیب چه کسی می رود؟   عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک ایران در خاتمه خاطر نشان داشت: مشکلی که این روزها گریبان شرکت های تولید مرغ را گرفته است افت ۴۰ درصدی مصرف مرغ و بالا رفتن قیمت جهانی غلات بود که مشکل تامین ارز مورد نیاز نهاده های دامی نیز به آن افزوده شد، البته در چند روز گذشته دولت ارز مورد نیاز را تامین و شرکت پشتیبانی امور دام خرید ۱ هزار تن مرغ مازاد  را آغاز کرده و امیدواریم با این اقدامات جلوی ضرر و زیان شرکت های تولید مرغ در کشور گرفته شود.           

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نهاده های دامی حجت الاسلام نهاده ها مرغ لاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تامین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.

اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی ذیربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد.

در این جلسه  محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه‌های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم‌ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است.

وزارت بهداشت اعلام کرد که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و همچنین وظایفی که هر یک از دستگاه های اجرایی ذیربط بر عهده دارند را در سال جاری با جدیت دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم